Facebook

ABS sensoren MERCEDES-BENZ M-KLASSE (W166)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensoren MERCEDES-BENZ M-KLASSE (W166)

Zelf monteren ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ M-KLASSE (W166), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

De werking van een ABS-sensor

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Jurid, Textar, Bendix en Rofren Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.