Facebook

ABS sensoren MERCEDES-BENZ PONTON (W121)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren MERCEDES-BENZ PONTON (W121)

De werking van een ABS-sensor

De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Elke MERCEDES-BENZ PONTON (W121) heeft een eigen VIN-nummer.

Zelf monteren ABS-sensor

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

ABS-sensor op uw MERCEDES-BENZ uitlezen

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Je kunt bij ons betalen via iDeal en PayPal