Facebook

ABS sensoren MERCEDES-BENZ R-KLASSE (W251, V251)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS sensoren MERCEDES-BENZ R-KLASSE (W251, V251)

Zelf monteren ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ R-KLASSE (W251, V251). Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden.

ABS-sensor op uw MERCEDES-BENZ uitlezen

Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADACHEVROLETHONDA.

De werking van een ABS-sensor

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Producten
Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.