FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C126)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C126)

Zelf monteren ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTALANCIAPONTIACISUZULOTUS. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Elke MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C126) heeft een eigen VIN-nummer. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.

De werking van een ABS-sensor

Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd.

ABS-sensor op uw MERCEDES-BENZ uitlezen

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.