Facebook

ABS sensoren MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C216)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensoren MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C216)

Zelf monteren ABS-sensor

Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C216). De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden.

ABS-sensor op uw MERCEDES-BENZ uitlezen

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen.

De werking van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVOFORDJAGUARGMC. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bosch, Brembo, Textar, Lucas, Zimmermann, TRW, Rofren en Pagid

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.