Facebook

ABS sensoren MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W126)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W126)

De werking van een ABS-sensor

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

ABS-sensor op uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W126) uitlezen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.

Zelf monteren ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARUIVECOGMC. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.