FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W140)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W140)

ABS-sensor op uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W140) uitlezen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

De werking van een ABS-sensor

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting.

Zelf monteren ABS-sensor

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest.