Facebook

ABS sensoren MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W221)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS sensoren MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W221)

De werking van een ABS-sensor

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W221). Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Houdt u altijd rekening met zondagen en weekend. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie.

Zelf monteren ABS-sensor

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Producten
ABS-sensor voorzijde, links
Artikelnr: 30422
33,78
76,78
incl. BTW

ABS-sensor voorzijde, links
Artikelnr: 30422
33,78
76,78
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.