Facebook

ABS sensoren MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W222, V222, X222)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS sensoren MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W222, V222, X222)

ABS-sensor op uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W222, V222, X222) uitlezen

Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

De werking van een ABS-sensor

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken.

Zelf monteren ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAABMASERATIVAUXHALLMINI. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor.