Facebook

ABS sensoren MERCEDES-BENZ SALOON (W123)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren MERCEDES-BENZ SALOON (W123)

ABS-sensor op uw MERCEDES-BENZ SALOON (W123) uitlezen

Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.

Zelf monteren ABS-sensor

Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JAGUARSAABMGPLYMOUTHCADILLACDACIA. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft.

De werking van een ABS-sensor

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.