Facebook

ABS sensoren MERCEDES-BENZ SLK (R172)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 04.2015 tot heden
135
184
Cabriolet
Vanaf 02.2011 tot heden
135
184
Cabriolet
Vanaf 02.2011 tot heden
150
204
Cabriolet
Vanaf 01.2012 tot heden
150
204
Cabriolet
Vanaf 07.2015 tot heden
180
245
Cabriolet
Vanaf 02.2011 tot heden
225
306
Cabriolet
Vanaf 01.2012 tot heden
310
422
Cabriolet

ABS sensoren MERCEDES-BENZ SLK (R172)

ABS-sensor op uw MERCEDES-BENZ SLK (R172) uitlezen

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

De werking van een ABS-sensor

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor.

Zelf monteren ABS-sensor

Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAABPLYMOUTHDAFMITSUBISHI.

Producten
Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.