Facebook

ABS sensoren MERCEDES-BENZ SLR (R199)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 04.2004 tot heden
460
626
Coupé
Vanaf 09.2004 tot heden
460
626
Coupé

ABS sensoren MERCEDES-BENZ SLR (R199)

Zelf monteren ABS-sensor

Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.

ABS-sensor op uw MERCEDES-BENZ SLR (R199) uitlezen

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

De werking van een ABS-sensor

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEOTOYOTANISSANCITROENPLYMOUTH.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.