Facebook

ABS sensoren MERCEDES-BENZ SPRINTER 2-t Bestelwagen (901, 902)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensoren MERCEDES-BENZ SPRINTER 2-t Bestelwagen (901, 902)

De werking van een ABS-sensor

Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ SPRINTER 2-t Bestelwagen (901, 902) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DSLANCIADODGEPONTIAC.

Zelf monteren ABS-sensor

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuw handremmechanisme en nieuwe pistons. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.