Facebook

ABS sensoren MERCEDES-BENZ SPRINTER 2-t Bus (901, 902)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensoren MERCEDES-BENZ SPRINTER 2-t Bus (901, 902)

De werking van een ABS-sensor

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORDSUZUKIFORDBUICK. Elke MERCEDES-BENZ SPRINTER 2-t Bus (901, 902) heeft een eigen VIN-nummer. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.

ABS-sensor op uw MERCEDES-BENZ uitlezen

Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%.

Zelf monteren ABS-sensor

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.