Facebook

ABS sensoren MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bestelwagen (906)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?

ABS sensoren MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bestelwagen (906)

ABS-sensor op uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bestelwagen (906) uitlezen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen.

Zelf monteren ABS-sensor

Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Je kunt bij ons betalen via Creditcard, MisterCash, PayPal en overboeking De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.

De werking van een ABS-sensor

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Gietijzer komt minder vaak voor als component. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Producten
Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.