Facebook

ABS sensoren MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Open laadbak/ Chassis (903)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS sensoren MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Open laadbak/ Chassis (903)

ABS-sensor op uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Open laadbak/ Chassis (903) uitlezen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINITOYOTAMERCEDES-BENZMAZDAMINI. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

De werking van een ABS-sensor

Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.

Zelf monteren ABS-sensor

Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.