Facebook

ABS sensoren MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bus (906)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS sensoren MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bus (906)

De werking van een ABS-sensor

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Elke MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bus (906) heeft een eigen VIN-nummer.

Zelf monteren ABS-sensor

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

ABS-sensor op uw MERCEDES-BENZ uitlezen

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.