Facebook

ABS sensoren MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (906)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS sensoren MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (906)

ABS-sensor op uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (906) uitlezen

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOTBEDFORDMAZDAISUZUHYUNDAI. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

De werking van een ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.

Zelf monteren ABS-sensor

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Producten