Facebook

ABS sensoren MERCEDES-BENZ SPRINTER 4,6-t Bestelwagen (906)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensoren MERCEDES-BENZ SPRINTER 4,6-t Bestelwagen (906)

ABS-sensor op uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 4,6-t Bestelwagen (906) uitlezen

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien.

De werking van een ABS-sensor

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.

Zelf monteren ABS-sensor

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden.