Facebook

ABS sensoren MERCEDES-BENZ SPRINTER 4,6-t Open laadbak/ Chassis (906)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensoren MERCEDES-BENZ SPRINTER 4,6-t Open laadbak/ Chassis (906)

De werking van een ABS-sensor

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Zelf monteren ABS-sensor

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 4,6-t Open laadbak/ Chassis (906) past. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.

ABS-sensor op uw MERCEDES-BENZ uitlezen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ASTON MARTINLDVLADAIVECO. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.