Facebook

ABS sensoren MERCEDES-BENZ SPRINTER 5-t Open laadbak/ Chassis (905)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS sensoren MERCEDES-BENZ SPRINTER 5-t Open laadbak/ Chassis (905)

De werking van een ABS-sensor

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger.

ABS-sensor op uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 5-t Open laadbak/ Chassis (905) uitlezen

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Zelf monteren ABS-sensor

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.