Facebook

ABS sensoren MERCEDES-BENZ SPRINTER 5-t Open laadbak/ Chassis (906)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS sensoren MERCEDES-BENZ SPRINTER 5-t Open laadbak/ Chassis (906)

De werking van een ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 5-t Open laadbak/ Chassis (906) komen. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.

ABS-sensor op uw MERCEDES-BENZ uitlezen

Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Zelf monteren ABS-sensor

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARILDVPONTIACSUBARUDAEWOO.