Facebook

ABS sensoren MERCEDES-BENZ T1 Open laadbak/ Chassis (602)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren MERCEDES-BENZ T1 Open laadbak/ Chassis (602)

Zelf monteren ABS-sensor

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.

ABS-sensor op uw MERCEDES-BENZ T1 Open laadbak/ Chassis (602) uitlezen

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft.

De werking van een ABS-sensor

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.