Facebook

ABS sensoren MERCEDES-BENZ VITO Bus (638)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensoren MERCEDES-BENZ VITO Bus (638)

Zelf monteren ABS-sensor

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, ABS en Brembo

De werking van een ABS-sensor

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.

ABS-sensor op uw MERCEDES-BENZ VITO Bus (638) uitlezen

Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.

Producten