Facebook

ABS sensoren MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS sensoren MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639)

ABS-sensor op uw MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) uitlezen

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

De werking van een ABS-sensor

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Zelf monteren ABS-sensor

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Gietijzer komt minder veel voor als component. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.