Facebook

ABS sensoren MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS sensoren MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639)

ABS-sensor op uw MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) uitlezen

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen.

Zelf monteren ABS-sensor

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHELEXUSMASERATI. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.

De werking van een ABS-sensor

Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Producten
ABS-sensor achterzijde, rechts
Artikelnr: 30164
27,50
72,38
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.