FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren MG MGB Cabriolet

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren MG MGB Cabriolet

De werking van een ABS-sensor

Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe veren, nieuwe glijbussen en nieuwe pistons.

Zelf monteren ABS-sensor

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Elke MG MGB Cabriolet heeft een eigen VIN-nummer. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MG, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OLDSMOBILECADILLACPLYMOUTH. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.