Facebook

ABS sensoren MG MGF

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 10.2001 tot 03.2002
118
160
Cabriolet
Vanaf 02.2000 tot 03.2002
82
111
Cabriolet
Vanaf 03.1995 tot 03.2002
88
120
Cabriolet
Vanaf 03.1995 tot 03.2002
107
146
Cabriolet

ABS sensoren MG MGF

Zelf monteren ABS-sensor

Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

De werking van een ABS-sensor

Elke MG MGF heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDAMITSUBISHIPEUGEOTOLDSMOBILEDAFFERRARI. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MG past.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.