FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren MINI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensor op uw MINI uitlezen

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie.

Vervuilde ABS sensoren op uw auto

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website.

ABS-sensoren in het wiellager

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDATOYOTASSANGYONGDACIA.