Facebook

ABS sensoren MINI MINI Cabriolet

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
04.2004 tot 07.2008
85
116
Cabriolet
07.2004 tot 11.2007
125
170
Cabriolet
07.2004 tot 11.2007
120
163
Cabriolet
07.2004 tot 11.2007
66
90
Cabriolet

ABS sensoren MINI MINI Cabriolet

ABS-sensor op uw MINI MINI Cabriolet uitlezen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MINI past. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.

Zelf monteren ABS-sensor

Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

De werking van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: GMCCADILLACLADASKODALEXUS. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.

Producten