Facebook

ABS sensoren MINI MINI CLUBVAN

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
12.2012 tot 06.2014
90
122
Bestelwagen/Bus
12.2012 tot 06.2014
82
112
Bestelwagen/Bus
12.2012 tot 06.2014
82
112
Bestelwagen/Bus
12.2012 tot 06.2014
72
98
Bestelwagen/Bus

ABS sensoren MINI MINI CLUBVAN

De werking van een ABS-sensor

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Wij controleren altijd bij de MINI MINI CLUBVAN dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUSPEUGEOTSUBARUJEEP. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Zelf monteren ABS-sensor

Je kunt bij ons betalen via Creditcard en iDeal De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MINI past. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.