FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

ABS sensoren MITSUBISHI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensoren MITSUBISHI

De werking van een ABS-sensor

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDAVOLVOISUZUBUICK.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bendix, Bosch, Pagid, Brembo en Rofren Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.

Zelf monteren ABS-sensor

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.