FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

ABS sensoren MITSUBISHI 3000 GT Coupé

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren MITSUBISHI 3000 GT Coupé

Zelf monteren ABS-sensor

Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website.

ABS-sensor op uw MITSUBISHI 3000 GT Coupé uitlezen

Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden.

De werking van een ABS-sensor

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI komen. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.