FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren MITSUBISHI COLT I

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren MITSUBISHI COLT I

Zelf monteren ABS-sensor

Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI COLT I dealer of de onderdelen passen op uw auto. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

ABS-sensor op uw MITSUBISHI uitlezen

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

De werking van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICKLINCOLNINFINITI. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.