FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren MITSUBISHI COLT II

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren MITSUBISHI COLT II

Zelf monteren ABS-sensor

Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI COLT II past. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

De werking van een ABS-sensor

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.

ABS-sensor op uw MITSUBISHI uitlezen

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.