Facebook

ABS sensoren MITSUBISHI COLT III

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren MITSUBISHI COLT III

Zelf monteren ABS-sensor

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI COLT III komen.

ABS-sensor op uw MITSUBISHI uitlezen

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SEATASTON MARTINMINIOLDSMOBILE. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

De werking van een ABS-sensor

Houdt u altijd rekening met feestdagen en zondagen. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..