Facebook

ABS sensoren MITSUBISHI CORDIA

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren MITSUBISHI CORDIA

Zelf monteren ABS-sensor

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

De werking van een ABS-sensor

Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULTSMARTALFA ROMEOLDVDACIAAUDI. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn.

ABS-sensor op uw MITSUBISHI CORDIA uitlezen

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI past. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp.