Facebook

ABS sensoren MITSUBISHI DELICA / SPACE GEAR

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS sensoren MITSUBISHI DELICA / SPACE GEAR

ABS-sensor op uw MITSUBISHI DELICA / SPACE GEAR uitlezen

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI past. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie.

Zelf monteren ABS-sensor

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

De werking van een ABS-sensor

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen.