FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren MITSUBISHI GALANT I

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren MITSUBISHI GALANT I

Zelf monteren ABS-sensor

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

De werking van een ABS-sensor

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JAGUARDODGEKIAFORDNISSAN. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

ABS-sensor op uw MITSUBISHI GALANT I uitlezen

Gietijzer komt minder veel voor als component. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI past. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen.