FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

ABS sensoren MITSUBISHI GALANT I Station Wagon

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren MITSUBISHI GALANT I Station Wagon

De werking van een ABS-sensor

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

ABS-sensor op uw MITSUBISHI GALANT I Station Wagon uitlezen

Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.

Zelf monteren ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAABGMCKIALANCIA. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.