FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren MITSUBISHI GALANT V

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren MITSUBISHI GALANT V

ABS-sensor op uw MITSUBISHI GALANT V uitlezen

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto.

Zelf monteren ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECOROVEROPELKIAPONTIAC. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger.

De werking van een ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI komen. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.