Facebook

ABS sensoren MITSUBISHI GALANT V Sedan

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren MITSUBISHI GALANT V Sedan

ABS-sensor op uw MITSUBISHI GALANT V Sedan uitlezen

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Zelf monteren ABS-sensor

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.

De werking van een ABS-sensor

Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.