Facebook

ABS sensoren MITSUBISHI GRANDIS

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 02.2007 tot 03.2010
103
140
MPV
Vanaf 09.2005 tot 03.2010
100
136
MPV
Vanaf 04.2004 tot 12.2011
121
165
MPV
Vanaf 04.2004 tot 12.2011
130
177
MPV

ABS sensoren MITSUBISHI GRANDIS

Zelf monteren ABS-sensor

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%.

De werking van een ABS-sensor

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI GRANDIS komen. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.

ABS-sensor op uw MITSUBISHI uitlezen

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAND ROVERSSANGYONGSUBARU. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.