FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren MITSUBISHI L 300 / DELICA II Bestelwagen

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren MITSUBISHI L 300 / DELICA II Bestelwagen

Zelf monteren ABS-sensor

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.

ABS-sensor op uw MITSUBISHI L 300 / DELICA II Bestelwagen uitlezen

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.

De werking van een ABS-sensor

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI past. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.