Facebook

ABS sensoren MITSUBISHI LANCER CARGO Bestelwagen/Bus

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 09.2003 tot 06.2008
72
98
Bestelwagen/Bus
Vanaf 09.2003 tot 06.2008
99
135
Bestelwagen/Bus

ABS sensoren MITSUBISHI LANCER CARGO Bestelwagen/Bus

De werking van een ABS-sensor

Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI LANCER CARGO Bestelwagen/Bus dealer of de onderdelen passen op uw auto. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden.

ABS-sensor op uw MITSUBISHI uitlezen

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULTINFINITIPONTIACLADALAND ROVER. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.

Zelf monteren ABS-sensor

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons en nieuw handremmechanisme.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.