FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren MITSUBISHI LANCER F

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren MITSUBISHI LANCER F

De werking van een ABS-sensor

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENSUZUKIRENAULT. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

ABS-sensor op uw MITSUBISHI LANCER F uitlezen

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Zelf monteren ABS-sensor

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Textar, Jurid, ABS, TRW, Zimmermann, Bosch en ATE Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.