Facebook

ABS sensoren MITSUBISHI LANCER I

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren MITSUBISHI LANCER I

De werking van een ABS-sensor

Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, Brakemax en ABS Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden.

ABS-sensor op uw MITSUBISHI LANCER I uitlezen

Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI komen. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu.

Zelf monteren ABS-sensor

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.