FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren MITSUBISHI LANCER I Station Wagon

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren MITSUBISHI LANCER I Station Wagon

De werking van een ABS-sensor

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.

ABS-sensor op uw MITSUBISHI LANCER I Station Wagon uitlezen

Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEOSUBARUDODGEFIAT. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Zelf monteren ABS-sensor

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.