FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren MITSUBISHI LANCER III

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren MITSUBISHI LANCER III

Zelf monteren ABS-sensor

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI LANCER III dealer of de onderdelen passen op uw auto. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.

ABS-sensor op uw MITSUBISHI uitlezen

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOTPORSCHEVW VOLKSWAGENCITROEN. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft.

De werking van een ABS-sensor

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.