FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren MITSUBISHI LANCER IV

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren MITSUBISHI LANCER IV

Zelf monteren ABS-sensor

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI LANCER IV past. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.

De werking van een ABS-sensor

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

ABS-sensor op uw MITSUBISHI uitlezen

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.